Om os

Fru Hygges Butik er opfyldelsen af en drøm!

Inger og Jan Jacobsen - bestyrer og ejer af Fru Hygges Butik

Det startede med køb af en gammel skurvogn, som ikke var særlig pæn, men billig. Planen var at det den skulle være et frirum, et sted med plads til ro, en god bog og en fortrolig samtale. Men drømmen udviklede sig, og en fyring satte skub i drømmen om at få egen butik, med specielle ting. Ting med charme, som er unikke, ja i det hele taget noget særligt – ligesom hvert menneske er.
Skurvognen blev indrettet til butik med fokus på værtindegaver, loppefund og brugskunst. Her forhandler vi også smykker lavet i moseeg, samt håndlavede kors, stager og skåle.
Vi vil gerne give vores kunder noget særligt, derfor kræser vi ekstra meget for indpakningen. Når du går ud af Fru Hygges Butik med en værtindegave, vil den altid være smukt pakket ind, uanset dens værdi.
Vi vil gerne invitere jer ind i vores univers, ind i Fru Hygges Butik.

Den ene halvdel af Fru Hygges Butik er Jan:
Jeg hedder Jan, er 43 år gammel far til tre drenge og gift med Inger. Jeg har i mange år arbejdet på en skole for unge med særlige behov, men pga. finanskrisen blev jeg for tre år siden ledig og kastet ud i nye udfordringer. Nu arbejder jeg som maskinoperatør på en fabrik. Jeg holder af at arbejde ude i naturen og arbejde med træ, og derudaf skabe smukke ting. Smykkerne i moseeg er lavet helt fra bunden i mit lille skur.

Den anden halvdel af Fru Hygges Butik er Inger:
Jeg hedder Inger, er 41 år gammel, mor til vores tre drenge og gift med Jan. Jeg har hele mit voksenliv arbejdet med mennesker: senest som kirke og kulturmedarbejder. Drømmen om at få foden under eget bord har hele livet været der, men pga. mit helbred er det ikke muligt.
Nu har vi fundet en løsning, hvor jeg alligevel kan være lidt med, da jeg er ansat af Jan nogle timer hver uge i butikkens åbningstid, hvor jeg vil betjene de kunder der måtte komme for at kigge og evt. købe en gave eller et loppefund. Jeg går meget op i indpakning, borddækning og dekoration. Så står du og mangler ideer til et festlig pyntet bord, til jul, konfirmation, bryllup eller andet, så ring til mig og vi finder ud af det i fællesskab. Vi håber du får lyst at kigge ud til os, og lade dig synke ned i en af vores gode lænestole i skurvognen, og mærke den gode atmosfære og roen som hersker der. Vi er altid klar med en kop kaffe, the eller et glas koldt, hvis du får lyst at kigge forbi. Du er meget velkommen!
Skulle det passe dig bedre uden for åbningstiden, så giv os et ring og vi finder ud af det.

På gensyn i Fru Hygges Butik
Inger og Jan Jacobsen

Webshoppen er midlertidig lukket.


Særlige åbningstider i vores fysiske butik op mod jul:
Tors 17/12: 12-17
Fre 18/12: 12-17
Lør 19/12: 10-13
Søn 20/12: 10-14
man 21/12: 10-17.30
Tirs 22/12: 10-17,30
Ons 23/12: 10-17.30

Vi holder lukket i butikken mellem 24/12 og 3/1.

This will close in 20 seconds